No es pot anar a Eurodisney sense agenda.

FullSizeRender

 

S’ha de complir amb els fills malgrat la mandra de fer algunes coses amb ells, com ara passar un cap de setmana a Eurodisney. No era pas la primera vegada, ho havia fet en un parell d’ocasions amb la filla gran i ara em tocava anar-hi amb la filla petita d’onze anys, aquella edat en què es donen a l’hora la fantasia infantil i l’impuls exaltat de la preadolescència. A més a més, la meva filla petita és força alta per la seva edat i podia pujar a les atraccions més fortes des del punt de vista físic i psicològic (això va per mi)

No vull pas parlar de les muntanyes russes amb corbes molt tancades, baixades vertiginoses i bucles no aptes per hipertensos, tampoc dels ascensors que baixen de cop cinc pisos i altre cop que no ha estat res; tampoc de les vagonetes que giren com baldufes, posant a prova l’estat de l’estómac. Mai de la vida us avorriria amb dissertacions sobre l’entrenament per la vida que significa fer cues d’hora i mitja. Tanmateix no us parlaré de la merda de menjar que estàs abocat a deglutir sí o sí. Per què parlar del clima horrorós de París, entre set i deu graus (enfront del vint de Barcelona) i de la humitat ambient què es fica fins a l’ànima? No cal parlar pas del maldecap per la pressió atmosfèrica, de lumbàlgia severa per la humitat, del dolor de cervicals provocat per les vagonetes dels collons de muntanyes russes, del restrenyiment causat pel menjar antinatural i, per descomptat, de les agulletes causades per anar amunt i avall com una baldufa, ni del mal d’oïda per escoltar tot el sant dia la mateixa música. No, definitivament, val més no parlar-ne.

Del que sí que us vull parlar, és de l’agenda. Quan surts de viatge, normalment ho fas amb el propòsit d’oblidar el dia a dia: feina, clients, agenda, organització, … i mentalment es fa un punt i a part. A gaudir que són dos dies! I una merda! Sense agenda no ets ningú. La necessites pels horaris d’esmorzar, definits i concrets (no de tal hora a tal hora), per saber a quina hora obren i tanquen Eurodisney i Disney Studios, que canvia segons el dia de la setmana. La agenda es imprescindible per controlar el Fast Pass inevitables si és que vols anar a les millors atraccions o les més noves, per poder veure la cavalcada a tal hora i el final de festa amb focs artificials també a tal hora. L’agenda també és imprescindible per menjar amb una mica de decòrum en algun dels pocs restaurants decents o en els buffets dels hotels, perquè és impossible sense reserva feta un dia abans i ben anotada per no oblidar-ho. I també agenda per controlar que has vist, què has fet i que vols tornar a fer i com fer-ho, a fi d’evitar cues de més d’una hora i mitja. En definitiva, sense agenda a Eurodisney, és tirar els diners. D’això us volia parlar i ja està dit.

Si no hi ha res de nou, crec que he complert amb les dues filles i no em caldrà tornar-hi. Uf.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: